Silvia Rosenbusk er leder af Logen for Bæredygtighed. Logens symbol er et træ, og dens farve er grøn.

I Logen for Bæredygtighed handler design om at skabe miljøvenlige ting, der enten kan holde meget længe, eller som ikke forurener. Her passer man på naturen og er imod affald, der forurener. Logen for Bæredygtighed går også ind for genbrug af ting og materialer.

Ikke alle naturmaterialer er dog gode. For eksempel er det skidt at bruge træ fra skove, der vokser meget langt væk. For så skal træet flyves eller sejles helt til Danmark, og det kræver brændstof, der forurener. Det er heller ikke godt at bruge materialer fra truede dyrearter, fx elfenben fra elefanter.

Logen for Bæredygtighed er med i 100-årslogen, fordi de gerne vil have, at tingene skal kunne holde i 100 år. Derfor går Logen for Bæredygtighed ind for materialer, der kan holde rigtig længe, også selvom de ikke er naturmaterialer. Hvis ting holder og ikke går i stykker, slipper man nemlig for at smide dem på lossepladsen. I Logen for Bæredygtighed vil man kalde ting, der er lavet ud af materialer, der forurener, for ”dårligt design”.